Renovum
SpeciaalProjecten

SPECIAALPROJECTEN VAN RENOVUM

Balustrades, franse balkons, galerijhekwerken, balkonhekwerken en overige geveloplossingen

Renovum beschikt binnen SpeciaalProjecten door de samenwerking met gespecialiseerde partners over een ruim aanbod van producten en mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan balustrades, franse balkons, galerijhekwerken, balkonhekwerken en overige geveloplossingen.

Aangezien soms in unieke situaties er specifieke wensen zijn, kan Renovum vanuit de eigen kennis en die van onze samenwerkingspartners projecten aannemen waar noodzaak is voor oplossingen op maat.

Het is onze overtuiging dat juist bij vroegtijdige afstemming er een optimaal resultaat ontstaat

Renovum ontzorgt

Renovum denkt mee, ontwerpt en verzorgt en bewaakt de technische realiseerbaarheid van de gewenste uitwerking.

 

Vaak treden wij op als hoofdaannemer waarbij Renovum zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een aannemer het renovatieproject realiseert. Daarnaast werkt Renovum ook, al dan niet in samenwerking met andere onderaannemers (bijvoorbeeld een schilder-, gevelreinigings- of betonrenovatiebedrijf), in opdracht van een aannemer.

Topresultaat gegarandeerd

Bij voorkeur adviseert Renovum, vrijblijvend, al in een vroeg stadium van een project over de toepassing en mogelijkheden van door ons gevoerde producten. Juist in deze fase zien wij onze toegevoegde waarde tot een optimaal eindresultaat te komen, het is immers onze expertise. Het is onze overtuiging dat juist bij vroegtijdige afstemming er een optimaal resultaat ontstaat voor waarbij er balans ontstaat tussen de prijs, kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling.

ONZE +PUNTEN

Samenwerken

Samenwerken

Projecten realiseren wij samen met onze partners. Door samen te werken met de juiste partners maken we gebruik van elkaars kwaliteiten en bereiken we meer en betere resultaten voor onze klant.

Compleet

Compleet

Van ontwerp tot uitvoering eventueel inclusief begeleiding bij bijvoorbeeld nodige vergunningsaanvragen. Als aannemer of onderaannemer.

Klantgericht

Samenwerken

De klant staat bij ons centraal . Dit doen wij door goed te blijven communiceren en ons specialisme in te zetten om tot het gewenste eindresultaat te komen.

SpeciaalProjecten werkt samen met o.a. Innoval

Innoval

Innoval is een gespecialiseerd leverancier van bouwsystemen en onderdelen. Door specifieke kennis (toepassing en techniek) van deze producten te delen wordt het mogelijk voor veel verschillende bouw gerelateerde bedrijven (o.a. gevel- en staalbouwers, onderhoudsbedrijven en aannemers) aanvullende producten te leveren op hun bestaande aanbod waardoor extra waarde toegevoegd wordt voor hun opdrachtgevers.

© 2021 Renovum | KvK 63383713 | Bank NL72INGB0006842074 | BTW NL855212482B01 | Disclaimer | Voorwaarden