Renovum

Service, onderhoud, inspectie en garantie

Reiniging en onderhoud aan balustrades en hekwerken op galerijen en balkons wordt nog wel eens vergeten. Dit is opmerkelijk aangezien de balustrades naast een esthetische functie vooral een veiligheidsfunctie hebben. Regelmatige reiniging en onderhoud verhoogt de levensduur aanzienlijk en geeft de garantie dat uw balustrade altijd veilig is.

Inspectie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden

De medewerkers van Renovum hebben al jaren ervaring op het gebied van balustrades en hekwerken. Renovum is hét adres voor inspectie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij werken voor woningcorporaties, commerciële vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en particuliere woningbezitters in heel Nederland.

Daartoe beschikken we over een landelijk gespreid netwerk van topklasse servicemedewerkers. Onze medewerkers werken snel en gaan voor duurzaam resultaat. De dienstverlening van Renovum richt zich op alle soorten balustrades op woongebouwen. Onze diensten zijn:

  • Advies en inspecties
  • Onderhoudsplan
  • Onderhoud uitvoeren
  • Reparaties of uitbreidingen
  • Leveren van gedeeltelijk of volledig nieuwe balustrades.

Wij werken op verschillende manieren samen met onze opdrachtgevers:

Planmatig (structureel onderhoud)

Een overeenkomst met Renovum zorgt voor structureel onderhoud. De overeenkomst heeft een looptijd van telkens twee jaar. Kosten worden gedurende deze twee jaar in rekening gebracht op basis van een onderhoudstarief per jaar per woning. Informeer naar de mogelijkheden van structureel beheer en behoud van uw balustrades. Onderdelen van de onderhoudsovereenkomst:

  • Een preventieve onderhoudsronde in een cyclus van 2 jaar. Balustrades worden gecontroleerd op constructieve veiligheid en de status van het materiaal. Bevestigingen wordt geïnspecteerd. Kleine mankementen worden direct verholpen en onnodige slijtage wordt voorkomen.
  • Snelle beschikbaarheid van onze servicedienst voor het oplossen van tussentijdse defecten.
  • Een statusrapportage en een meerjarenoverzicht van complexmatige verbeteradviezen.

Ad hoc (reparatie)

Een beschadigde baluster of handregel, breuk/beschadiging van het glas, een loszittende bevestiging, alg- en mosaangroei…. Servicemedewerkers van Renovum lossen het snel en vakkundig op. Renovum beschikt over de nodige ervaring, expertise en materialen om noodzakelijk onderhoud en problemen op te lossen. Ook in geval van een spoedgeval. Door onze landelijke dekking is Renovum altijd in de buurt.

Renovum beschikt over een groot assortiment van materialen en wij zijn vertrouwd met alle merken en types. Onze servicemonteurs zijn goed uitgerust met gereedschap en onderdelen, dat vrijwel elke reparatie in één keer kan worden opgelost. Lukt dat niet, dan wordt op zeer korte termijn een nieuwe afspraak gemaakt en wordt een eventuele noodvoorziening aangebracht. Indien balustrade vervangen moet worden of wanneer een bouwkundige ingreep nodig is, kan Renovum u daarover adviseren.

Projectmatig (verbetering en renovatie).

Als onderdeel van een grootschalige renovatie kan het noodzakelijk zijn de bestaande balustrade te verbeteren of renoveren. Renovum kan u in dit geval adviseren en de nodige werkzaamheden uitvoeren.

 

 

 

Download hier onze Onderhouds- en reinigingsvoorschriften

Wij horen graag van u!

Hebben wij uw interesse gewekt? Heeft u vragen over een van onze diensten of producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Graag gaan wij met u een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken!

We would like to hear from you!

Do you have questions about any of our services or products?

Please feel free to contact us.

We look forward to discuss the possibilities for your specific situation!

contact form

© 2021 Renovum | KvK 63383713 | Bank NL72INGB0006842074 | BTW NL855212482B01 | Disclaimer | Voorwaarden