Renovum
GalerijComfort

GALERIJCOMFORT VAN RENOVUM

Het verduurzamen van gevels en galerijen. Met zonnepanelen ook energieopwekkend!

GalerijComfort als totaaloplossing

GalerijComfort is een totaaloplossing voor het verduurzamen van gevels en galerijen (nieuw- en bestaande bouw) met glaslamellen eventueel in combinatie met energieopwekking middels zonnecellen.

Open galerijen zijn gevoelig voor invloeden van weer en wind en hebben een directe invloed op veiligheid (gladheid) en onderhoudsgevoeligheid.

GalerijComfort met als doel het gebruiksgemak en leefcomfort van bewoners te verbeteren, de uitstraling van het gebouw te moderniseren, het onderhoud te beperken en daarmee het bestaande vastgoed op te waarderen en de levensduur te verlengen.

Meer dan alleen gevelelementen

GalerijComfort een totaalproduct waarbij wij indien gewenst alle bijkomende zaken op ons nemen, van ontwerp tot en met uitvoering.

GalerijComfort is meer dan alleen de feitelijke gevelelementen. Wij zien het als onafhankelijk component binnen een renovatie, los of als onderdeel van een groter renovatieproject uit te voeren.

BalkonBreed

Renovum ontzorgt!

Wij zorgen immers voor ontwerp, vergunning, productie, montage en nazorg. Alles wat er nodig is om de gevel op te leveren.

ONZE +PUNTEN

Brandveiligheid

Brandveiligheid

De open/dicht verhouding van GalerijComfort is goed af te stemmen op de noodzakelijke ventilatie en luchtdoorlatendheid ten behoeve van de brandveiligheid.

Compleet

Compleet

GalerijComfort is een compleet product. Van ontwerp tot uitvoering eventueel inclusief begeleiding bij bijvoorbeeld nodige vergunningsaanvragen.

Waardestijging vastgoed

Waardestijging vastgoed

Investeren in bestaand vastgoed is noodzakelijk om deze ook voor de toekomst rendabel te houden. De functionaliteiten van GalerijComfort geven een directe meerwaarde in de verhuur- en verkoopbaarheid.

Betaalbaar

Betaalbaar

GalerijComfort is een betaalbare oplossing en levert met de toepassing van zonnecellen geld op.

Leefcomfort

Leefcomfort en gebruiksgemak

GalerijComfort maakt van de galerij een hoogwaardige en droge semi binnenruimte. GalerijComfort biedt een transparante afscherming waarbij door de open/dicht verhouding een prettig binnenklimaat gerealiseerd kan worden.

Uitstraling

Uitstraling

Door GalerijComfort krijgt het gebouw een nieuwe, esthetische verantwoorde en hoogwaardige uitstraling.

Beperkte montage en overlast

Beperkte montage en overlast

GalerijComfort kan aangebracht worden in bewoonde toestand. Door de snelheid van monteren ondervinden bewoners zeer beperkte overlast.

Modulair maatwerk

Modulair maatwerk

GalerijComfort is een modulair concept maar is voor veel verschillende specifieke situaties aanpasbaar.

GalerijComfort werkt samen met o.a. Greenlink Nederland

Greenlink Nederland

Greenlink Nederland is gespecialiseerd in het terugbrengen van energieconsumptie, zonder in te leveren op comfort en betrouwbaarheid. Green Link levert hoogwaardige zonne-energie-installaties van toonaangevende fabrikanten in combinatie met een hoog serviceniveau.

© 2021 Renovum | KvK 63383713 | Bank NL72INGB0006842074 | BTW NL855212482B01 | Disclaimer | Voorwaarden