Renovum
BalkonBreed

BALKONBOUW VAN RENOVUM

Hoe fijn zou het zijn als ons balkon iets groter zou zijn!

Balkonbouw van Renovum

Deze wens van een bewoner is voor ons de trigger geweest een product te ontwikkelen dat het mogelijk maakt met minimale bouwkundige aanpassingen bestaande balkons te vergroten maar ook totaal nieuwe lichtgewicht balkons aan gebouwen toe te voegen.

BalkonBreed is een totaaloplossing

BalkonBreed is een totaaloplossing voor het vergroten van balkons. BalkonBreed heeft als doel het gebruiksgemak en leefcomfort van bewoners te verbeteren, de uitstraling van het gebouw te moderniseren en daarmee het bestaande vastgoed op te waarderen en de levensduur te verlengen.

Deze wens van een bewoner is voor ons de trigger geweest BalkonBreed te ontwikkelen.

BalkonBreed is een totaalproduct waarbij wij indien gewenst alle bijkomende zaken op ons nemen, van ontwerp tot en met uitvoering.

Kleine balkons zijn geen uitzondering maar regel

Nederland kent een groot aantal woongebouwen (huur en koop), vaak gebouwd middels een aannemer specifiek bouwsysteem, waarbij de buitenruimte in de vorm van een balkon beperkt is. Een balkon van vier meter breed maar slechts een meter diep is geen uitzondering maar regel. Die balkons worden dan ook meer gebuikt als plek voor de vuilniszakken en opslag. Bewoners zijn over het algemeen gelukkig in hun woonomgeving maar krijgen door een verdergaande individualiseringstrend steeds meer behoefte aan leefcomfort.

Een goede investering

BalkonBreed speelt direct in op die behoefte en geeft onder begeleiding van een architect ook een opwaardering van het gebouw, leefomgeving en wijkeconomie. BalkonBreed is daardoor niet alleen een goede investering voor particulieren verenigd in een vereniging van eigenaren maar juist ook voor corporaties en beleggers die bezig zijn het woningbezit lange termijn bestendig te houden.

BalkonBreed Balkonbouw

Gebruikmakend van de bestaande bouwkundige constructie realiseren wij zeer hoogwaardige en unieke lichtgewicht balkons / balkonuitbreidingen / balkonvergrotingen. De gebruikte materialen en afwerking zijn geselecteerd op een zo lang mogelijke technische levensduur.

Renovum ontzorgt!

BalkonBreed is echter meer dan alleen de feitelijke uitbreiding. Wij zien het als onafhankelijk component binnen een renovatie, los of als onderdeel van een groter renovatieproject uit te voeren. Wij zorgen voor ontwerp, vergunning, productie, montage en nazorg. Alles wat er nodig is het vernieuwde balkon op te leveren.

ONZE +PUNTEN

Veilig

Veilig

Veiligheid staat bij ons op nummer 1! De ontwikkeling van BalkonBreed is gebaseerd op basiseisen ten aanzien van de bestaande bouwkundige constructie. Voor elk nieuw project is het noodzakelijk de bestaande situatie en bouwkundige constructie op een aantal technische aspecten te toetsen. Op basis van deze toets wordt vastgesteld of en in welke uitvoering BalkonBreed kan worden toegepast.

Leefcomfort

Leefcomfort en gebruiksgemak

Balkonbreed maakt van een beperkte buitenruimte een bruikbaar balkon.

Modulair maatwerk

Modulair maatwerk

BalkonBreed is een modulair product en is daardoor voor veel verschillende specifieke situaties aanpasbaar.

Betaalbaar

Betaalbaar

BalkonBreed is een betaalbare oplossing. De kosten kunnen eventueel worden opgenomen in uw hypotheek. Ook kunnen wij zorgen voor een financiering.

Direct resultaat

Beperkte montage en overlast

BalkonBreed wordt nagenoeg als één geheel naar de projectlocatie getransporteerd. Hierdoor wordt het mogelijk BalkonBreed binnen een dag te monteren en op te leveren.

Compleet

Compleet

BalkonBreed is een compleet product. Van ontwerp tot uitvoering eventueel inclusief begeleiding bij bijvoorbeeld nodige vergunningsaanvragen.

Waardestijging vastgoed

Waardestijging vastgoed

Investeren in bestaand vastgoed is noodzakelijk om deze ook voor de toekomst rendabel te houden. De functionaliteiten van BalkonBreed geven een directe meerwaarde in de verhuur- en verkoopbaarheid.

Uitstraling

Uitstraling

Met het plaatsen van BalkonBreed krijgt het gebouw een nieuwe, esthetische verantwoorde en hoogwaardige uitstraling. Er zijn meerdere samenstellingen van het ontwerp balustrade mogelijk zodat voor vrijwel iedere situatie het gewenste beeld kan ontstaan.

BalkonBreed werkt samen met o.a. Pieters Bouwtechniek en Hi-Con Nederland

Pieters Bouwtechniek

Pieters Bouwtechniek is een toonaangevend onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies. Met zes vestigingen en 120 medewerkers is het een van de grootste bouwcontructiebureaus van Nederland.

Hi-Con Nederland

Hi-Con Nederland BV is de innovatieve marktleider in Ultra High Performance Concrete opgericht door Hi-Con A / S (Denemarken) en Bruil Prefab B.V. Hi-Con heeft als belangrijkste doel het uitbreiding van de kennis, gebruik en producten van Ultra Hoge Sterkte Beton (UHSB) in Nederland.

© 2021 Renovum | KvK 63383713 | Bank NL72INGB0006842074 | BTW NL855212482B01 | Disclaimer | Voorwaarden